Virginia Council on Environmental Justice

Wednesday, July 20th, 2022 9:00am - 3:50pm EST

Location: Brock Environmental Center – Conference Room, 3663 Marlin Bay Dr., Virginia Beach, VA 23455

If you would like to join the meeting from your computer, tablet or smartphone, click here – https://meet.goto.com/619493829.

You can also dial in using your phone.

Dial: +1 (872) 240-3412 **Access code:** 619-493-829

<u>Agenda</u>

9:00 am	Boat Tour, <i>Chesapeake Bay Foundation staff</i> (closed to only Council members) (120 mins)
11:00 am	Welcome, Chair Taysha De Vaughan (5 mins)
11:05 am	Coastal Resilience update, Jay Ford – Chesapeake Bay Foundation (30 mins)
11:35 am	BREAK (15 mins)
11:50 am	Working Lunch – discussion about subcommittee structure (55 mins)
12:45 pm	Public comment and discussion (90 mins)
2:15 pm	Subcommittee updates and Subcommittee charges (90 minutes)
3:45 pm	Wrap Up/Next Meeting Planning, Chair Taysha DeVaughan (5 mins)